Praktika įpusėjo, susitikome pasidalinti įspūdžiais

Marius, Indrė, Artūras, Tautvilė, Tautvydas, Virginija, Romas, Rimantas, Donatas

Priešpaskutį liepos mėnesio vakarą Praktikų akademijos dalyviai leido drauge. Svečiavomės sodyboje, kurioje stažuotės metu yra apsigyvenęs Tautvydas. Mėgavomės bendravimu, vasara, pirtele. 

Šiuo metu trijuose ūkiuose (ŽŪB Kiemeliai, ŽŪB Vaškai, ŽŪB Peleniškiai) praktiką atlieka penki veterinarinės medicinos studentai: Tautvilė, Indrė, Virginija, Artūras ir Donatas. UAB Vikebas stažuojasi ASU absolventas, energetikos inžinierius Tautvydas.

Susitikime dalyvavo praktikos vadovai: Rimantas (ŽŪB Kiemeliai), Romas (ŽŪB Vaškai), Marius (ŽŪB Peleniškiai).

Laikas praleistas drauge neprailgo, netilo kalbos apie praktikos metu patirtus įspūdžius ir nuotykius. Praktika įpusėjo, buvo apie ką padiskutuoti. Praktikos vadovai negailėjo gerų žodžių jaunimui. Jaunimas savo ruožtu reiškė dėkingumą už specialybės pamokas.

Įspūdžių per pirmą praktikos mėnesį jau spėjo prisikaupti tiek, kad per keletą valandų viskuo nebepasidalinsi. Nors vakaras drauge neprailgo, saulei nusileidus išskubėjome visi į savo laikinus namus, nes artėja naujas rytas, kurį sutinkame ne tik su smalsumu, bet ir su atsakomybe už patikėtas užduotis.