Noriu dirbti su įvairiais gyvūnais

Lina LIš Žemaitijos lygumų kilusi Lina pasiryžo du mėnesius išvykti į Panevėžio rajoną, kur R.Vitkausko ūkyje ir atliks praktiką.

Papasakok apie save.

„Esu III kurso veterinarinės medicinos studentė, kilusi iš Žemaitijos. Gatvėje pro mano akis nepraslysta nei vienas gyvūnas. Laisvu laiku mėgstu skirti laiko sportui ir kompiuteriams žaidimams”, – pomėgius vardino būsima veterinarė.

Kas paskatino tave atlikti praktiką pasinaudojus Žemės ūkio praktikų akademijos projektu?

„Apie veterinariją svajojau nuo vaikystės, pas močiutę kaime visi jos laikomi gyvūnai buvo išmyluoti ir išglostyti, tai lyg mano svajonių profesija, kurią sekasi pildyti.

Apie Žemės ūkio praktikų akademiją sužinojau iš grupės draugės, kuri atlikinėjo praktiką pereitą vasarą, taip pat mano žinias apie šį projektą papildė LSMU VA vykusiose karjerų dienose dalyvavę Žemės ūkio praktikų akademijos atstovai, ir tai mane labai sudomino.

Praktika su stambiais gyvūnais turėtų padėti apsispręsti apie būsimą darbą, kadangi dabar norėčiau dirbti tiek su smulkiais, tiek su stambiais gyvūnais, nors žinau, kad reikia orientuotis į vieną sferą.

Per ateinančius praktikos mėnesius norėčiau sau palinkėti ryžto, darbingumo ir žinoma, kuo daugiau išmokti“, – užbaigdama pokalbį sau palinkėjo Lina.