Kvietimas ūkiams. Siūlykite savo praktikos vietas!

Žemės ūkio praktikų akademija – tai jau ketvirtus metus vykstantis, VšĮ Plėtros ir informacijos centro inicijuotas projektas, kuriuo siekiama suvesti žemės ūkio bendroves, ūkius ir studentus, besimokančius žemės ūkio/veterinarijos/gyvulininkystės srityse, bei norinčius atlikti praktiką ar įsidarbinti projekte dalyvaujančiose bendrovėse.

Iš praėjusių kelių metų praktikos laikotarpių galime pasidžiaugti, kad studentai noriai dalyvauja projekte. Jau nemažas studentų praktikas atlikinės antrus bei trečius metus iš eilės.

Ūkiai šiuo atžvilgiu yra labai patenkinti, kviečia atvykti ne tik tuos pačius, tačiau ir plečia praktikantų gretas. Daugumas taip ketina išsiugdyti potencialius darbuotojus, kurie baigę studijas atvyktų ir pasiliktų darbuotis.

Projekto partneriais kviečiame tapti Lietuvos žemės ūkio bendroves, ūkius, organizacijas, institucijas bei asmenis, kuriems ši idėja priimtina.

Maloniai kviečiame informaciją apie laisvas praktikos vietas jūsų ūkyje atsiųsti mums el. paštu info@zupraktikai.lt, nurodant praktikos vietos pavadinimą, darbo pobūdį, praktikos laikotarpį, siūlomas apmokėjimo ir apgyvendinimo sąlygas bei kontaktinio asmens duomenis (telefoną ir vardą). Ši informacija bus patalpinta portale www.zupraktikai.lt ir studentai, norintys atlikti praktiką jūsų ūkyje, į jus kreipsis tiesiogiai.

Daugiau informacijos apie projektą, dalyvaujančius ūkius bei praktikantus, jų įspūdžius tiek praktikos laikotarpiu, tiek ir po jos galite rasti www.zupraktikai.lt

P.S. Kvietimai skelbti praktikos vietas išsiųsti 300 didžiausių Lietuvos pieno ūkių savininkų.